autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

TRIUNGHIURI CU BRANZA DE VACI

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
Faina 500 g, 4 oua, 500 g branza de vaci, coaja rasa de lamaie, 40 g zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Din faina, 2 oua, putina sare si putina apa se prepara o coca mai deasa, din care se intinde o foaie si se taie patrate cu latura de 5-7 cm. Branza de vaci se amesteca cu 75 g zahar, 2 oua si coaja de lamaie rasa, se repartizeaza, in mod egal, pe patratele de coca, se indoaie in forma de triunghi si se lipesc bine. Se fierb in apa cu sare, se scurg, se trec printr-un jet de apa rece, se toarna deasupra untul fierbinte si se presara cu restul de zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "TRIUNGHIURI CU BRANZA DE VACI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri din aluat de cartofi

Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza
Tartă cu spanac și feta

Tartă cu spanac și feta

Se intinde aluatul într-o formă de copt rotundă, cu hârtia de copt desubt. Împungem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Interesanta reteta. Cred ca si buna.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • Faina 500 g
  • 4 oua
  • 500 g branza de vaci
  • coaja rasa de lamaie
  • 40 g zahar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Interesanta reteta. Cred ca si buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Steluţe cu telemea