Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ litru lapte, 1 pahar gris, 1 ou, 2 linguri faina, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, sare, brinza de vaca
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierbe grisul in lapte cu sare. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu oul si faina. Se intinde o foaie groasa de ½ cm, pe scindura presarata cu faina. Se taie patrate. In mijlocul patratelor se pune brinza de vaca amestecata cu ou si sare. Se impreuna doua colturi opuse, formind un triunghi. Se dau triunghiurile prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa
Se servesc linga soteuri de fasole verde, mazare etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu brinza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate