autor:

alina

» » Aperitive

Triunghiuri cu cascaval

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2013

Ingrediente
Pentru aluat:, faina, 2 linguri margarina/unt, 1 lingurita sare, 40 g cascaval ras, 150 ml lapte, 1 lingurita praf de copt, Pentru deasupra:, 2 linguri lapte, cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul si faina cat cuprinde. Intindem coca de 2-3 cm grosime, o taiem in tringhiuri si fiecare triunghi il umezim cu lapte si presaram cascaval ras.Triunghiurile se pun intr-o tava unsa cu unt,apoi la cuptor pana se rumenesc,20-30min.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Briosa cu spanac si feta

Briosa cu spanac si feta

Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Pentru reteta aceasta m-am inspirat de pe blogul unei doamne simpatice, de la care am invatat si

39 voturi    28 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    Pregatesc des ceva asemanator ,cand ma grabesc folosesc foietaj sau foi de placinta.

  • Fara foto

    Piele Alina , 12 noiembrie 2013

    cam 250-300 g faina, sper sa nu gresesc :D

  • Fara foto

    Szabo Ioana , 12 noiembrie 2013

    Arata bine ,dar ca sa le incerc as vrea sa stiu cam cata faina intra in reteta ?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

      ceva asemanator fac si eu sunt tare bune!

    • Fara foto

      Caracioni Corina , 11 noiembrie 2013

      bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • faina
  • 2 linguri margarina/unt
  • 1 lingurita sare
  • 40 g cascaval ras
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita praf de copt
  • Pentru deasupra:
  • 2 linguri lapte
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Pregatesc des ceva asemanator ,cand ma grabesc folosesc foietaj sau foi de placinta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi noi cu brinza telemea si rosii