Cuptorul elctric:200 grade,pe treapta din mijloc (preincalzit)
Cuptorul cu are: fierbinte:160 grade (preincalzit)]
Cuptorul cu gaz : treapta 3-s (preincalzit
1.Merele spalate si curatatese dau prin razatoarea mare.
2.Untul sau margarina se bat spuma cu ajutorul mixerului la viteza mare.Se adauga zaharul pudra si se bate in continuare pentru a se obtine o crema fina.
3. Se incorporeaza usor ouale,unul cate unul,se adauga zaharul vanilat si cacao.
4. Faina se amestica si se cern intr-un castron,apoi se adauga in compozitie (la viteza mica a mixerului).La final se aduga merele rase,amestecandu-se cu o lingura pana se omogenizeaza aluatul.
5.Se toarna compozitia intr-o tava acoperita co o foaie de copt (30x40 cm) si se introduce in cuptoril preincalzit.
Timp de cocere :30-35 de minute
6.Glazura: Se pune untul intr-o tigaie la foc mic pana se topeste.Apoi se presara cacaoa amestecandu cu apa.Se amesteca pana cand se omogenizeaza.
7.Dupa ce scoateti aluatul din cuptor intindeti glazura.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii