Cuptorul elctric:200 grade,pe treapta din mijloc (preincalzit)
Cuptorul cu are: fierbinte:160 grade (preincalzit)]
Cuptorul cu gaz : treapta 3-s (preincalzit
1.Merele spalate si curatatese dau prin razatoarea mare.
2.Untul sau margarina se bat spuma cu ajutorul mixerului la viteza mare.Se adauga zaharul pudra si se bate in continuare pentru a se obtine o crema fina.
3. Se incorporeaza usor ouale,unul cate unul,se adauga zaharul vanilat si cacao.
4. Faina se amestica si se cern intr-un castron,apoi se adauga in compozitie (la viteza mica a mixerului).La final se aduga merele rase,amestecandu-se cu o lingura pana se omogenizeaza aluatul.
5.Se toarna compozitia intr-o tava acoperita co o foaie de copt (30x40 cm) si se introduce in cuptoril preincalzit.
Timp de cocere :30-35 de minute
6.Glazura: Se pune untul intr-o tigaie la foc mic pana se topeste.Apoi se presara cacaoa amestecandu cu apa.Se amesteca pana cand se omogenizeaza.
7.Dupa ce scoateti aluatul din cuptor intindeti glazura.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii