Se prepara o coca din aluat frantuzesc. Se intinde o foaie groasa de ½ cm si se taie patrate. Se ung cu ou numai doua din marginile patratului in unghi, se pune la mijloc nuca data prin masina, amestecata cu zahar pudra si oparita cu putin lapte. Peste marginile unse cu ou, se rasfring marginile neunse si se formeaza un triunghi. Se lipesc marginile, apasind cu degetul. Se ung cu ou, se dau la cuptor la foc iute. Dupa ce s-au copt, se scot din cuptor, se lasa sa se raceasca si se insiropeaza bine cu sirop rece si bine legat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii