autor:

daniela

» » Dulciuri diverse

Trufakia cu nuca

Autor: daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
250gr biscuiti petit-beure clasici,125ciocolata menaj neagra,2linguri coniac,150gr unt sau margarina,1oogr zahar pudra,1cana nuci tocate,ciocolata razuita pentru ornat,nuca de cocos si nuci tocate tot pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Biscuiti impreuna cu coniacul ii dai prin bleder sii pisezi,pui ciocolata bucati impreuna cu untul intro craticioara si pui pe baie de aburi pana se topeste toata ciocolata.in ciocolata gata topita adaugi biscuiti pisati,zaharul pudra si nuca pisata si amesteci bine compozitia pana se omogenizeaza toate dupa care faci cu mana bilute potrivite pe care le dai prin ciocolata razuita,nuca de cocos si nuca pisata si le asezi pe un platou dai la frigider pentru2ore.Ppoti orna trufele cum vrei tu depinde de preferintele fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufakia cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulouri cu crema de alune de padure

Rulouri cu crema de alune de padure

Dintre rulourile pregatite pana acum, acestea cu crema de alune de padure mi-au placut cel mai mult. Mod

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tortulete cu nutella

Tortulete cu nutella

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade. In oala mixerului se bate crema de Nutella cu ouale pana

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • daniela

    daniela (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    am incercat reteta si e super buna

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Arata foarte bine!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250gr biscuiti petit-beure clasici,125ciocolata menaj neagra,2linguri coniac,150gr unt sau margarina,1oogr zahar pudra,1cana nuci tocate,ciocolata razuita pentru ornat,nuca de cocos si nuci tocate tot pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de daniela
Legume umplute ghemista

Legume umplute ghemista

Se spala toate legumele,se sterg cu un prosop curat se scobesc legumelein interior dar pastrati capacelele

19 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Desert rapid cu mere

Desert rapid cu mere

Speli marul il stergi de apa si tai marul cu coaja in felii subtiri pe care le asezi pe un patou

12 voturi    1 comentariu
5 min
Dulciuri diverse
Rosii si ardei cu branza si ou

Rosii si ardei cu branza si ou

speli si sterge legumele.ardeii ii cureti de seminte si ii tai bucati.intro tigaie incingi niste

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

daniela (Chef de cuisine)

am incercat reteta si e super buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta aromata de toamna Placinta aromata de toamna

Umplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit. Se curata de coaja si se da pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine din borcan