Biscuiti impreuna cu coniacul ii dai prin bleder sii pisezi,pui ciocolata bucati impreuna cu untul intro craticioara si pui pe baie de aburi pana se topeste toata ciocolata.in ciocolata gata topita adaugi biscuiti pisati,zaharul pudra si nuca pisata si amesteci bine compozitia pana se omogenizeaza toate dupa care faci cu mana bilute potrivite pe care le dai prin ciocolata razuita,nuca de cocos si nuca pisata si le asezi pe un platou dai la frigider pentru2ore.Ppoti orna trufele cum vrei tu depinde de preferintele fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii