Se freaca galbenusul crud cu zaharul pina ce se face ca o crema, adaugind cite un pic de esenta de cafea rece si bine strecurata. Separat, se freaca untul pina se face ca o spuma si se adauga in el treptat crema de cafea. Cind totul este bine frecat, se ia cu lingurita din compozitie si se fac bulgarasi mici care se tavalesc in ciocolata granulata sau cacao. Se asaza in forme de hirtie sau pe o farfurie presarata cu cacao sau cafea. Se pastreaza la rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii