Aceste bombonici sunt perfecte pentru copii mai ales pentru ca nu au zahar si apoi pentru proprietatile pe care le au ingredientele . Daca sunt tinute intr-un vas cu capac in frigider tin pana la o saptamana .
Sa va mai spun ca sunt foarte usor de facut .
In vasul blenderului punem toate ingredientele si pornim la inceput pe viteza mica apoi mai mare pana se fac ca si o pasta densa .
De acolo luam cate putin si formam bilute pe care le dam prin cocos sau seminte de canepa.
Asezam fiecare bucata intr-un vas si cand am terminat le punem la congelator pentru 20 minute apoi le mutam in frigider si servim cand avem pofta de ceva dulce si sanatos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii