Zdrobeste nucile cu sucitorul sau cu ajutorul unei sticle. Rade o parte din ciocolata, iar restul rupe-o in bucatele. Amesteca ciocolata rasa cu cacaua. Pune cubulete de ciocolata intr-un vas. Adauga 2 linguri de apa si topeste pe bain-marie. Cand ciocolata s-a topit complet, adauga margarina. Bate energic pana obtii o compozitie cremoasa. Incorporeaza nuca macinata si cateva picaturi de esenta de ron sau vanilie. Ia apoi cu lingurita din compozitie, da prin amestecul de cacao si ciocolata rasa si formeaza mingiulete apetisante. Poti adauga in compozitie si cateva stafide inmuiate in putin rom. In mijlocul bomboanelor, poti pune cate o visina din visinata sau chiar din compot.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii