Trufe de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 ml apa
  • 75 g faina
  • 50 unt
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • zahar
  • ciocolata rasa
  • crema de ciocolata

Mod de preparare

Faceti un aluat de choux-uri din faina,apa, unt, oua, un praf de sare si o lingurita de zahar.Puneti pasta in seringa la care ati atasat piesa cu gura neteda si faceti pe tava de cuptor gramajoare de marimea unei nuci.Coaceti choux-urile la foc iute, 10 min, lasati-le sa se raceasca, taiati capacelele si umpleti cu crema de ciocolata.Ungeti cu aceasi crema gogoselele pe dinafara si tavaliti-le prin ciocolata rasa, astfel incat sa fie acoperite complet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor