Faceti un aluat de choux-uri din faina,apa, unt, oua, un praf de sare si o lingurita de zahar.Puneti pasta in seringa la care ati atasat piesa cu gura neteda si faceti pe tava de cuptor gramajoare de marimea unei nuci.Coaceti choux-urile la foc iute, 10 min, lasati-le sa se raceasca, taiati capacelele si umpleti cu crema de ciocolata.Ungeti cu aceasi crema gogoselele pe dinafara si tavaliti-le prin ciocolata rasa, astfel incat sa fie acoperite complet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii