Reteta postata pe: 07 iulie 2009
Ingrediente
125 ml apa, 75 g faina, 50 unt, 2 oua, un praf de sare, zahar, ciocolata rasa, crema de ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Faceti un aluat de choux-uri din faina,apa, unt, oua, un praf de sare si o lingurita de zahar.Puneti pasta in seringa la care ati atasat piesa cu gura neteda si faceti pe tava de cuptor gramajoare de marimea unei nuci.Coaceti choux-urile la foc iute, 10 min, lasati-le sa se raceasca, taiati capacelele si umpleti cu crema de ciocolata.Ungeti cu aceasi crema gogoselele pe dinafara si tavaliti-le prin ciocolata rasa, astfel incat sa fie acoperite complet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de ciocolata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Foi:
Galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar pana se albesc.Se adauga cacaua dizolvata in apa
50 voturi
20 comentarii
4h
- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate