Puneti alunele cajou si apa rece intr-un blender, la viteza mare, pentru 1-2 minute. Luati resturile de alune de pe marginile blenderului, puneti-le in blender si amestecati pana ce devine cremoasa compozitia. Intre timp, topiti ciocolata la bain-marie.
Lasati ciocolata sa se raceasca pana ajunge la o temperatura confortabila pentru manevrat si incorporati crema de alune cajou (aveti grija sa nu amestecati prea repede ca sa nu creati bule de aer).
Lasati crema obtinuta la frigider pentru 2 ore. Formati bile din crema scoasa de la grigider, dati prin pudra de cacao si depozitati in frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii