Puneti alunele cajou si apa rece intr-un blender, la viteza mare, pentru 1-2 minute. Luati resturile de alune de pe marginile blenderului, puneti-le in blender si amestecati pana ce devine cremoasa compozitia. Intre timp, topiti ciocolata la bain-marie.
Lasati ciocolata sa se raceasca pana ajunge la o temperatura confortabila pentru manevrat si incorporati crema de alune cajou (aveti grija sa nu amestecati prea repede ca sa nu creati bule de aer).
Lasati crema obtinuta la frigider pentru 2 ore. Formati bile din crema scoasa de la grigider, dati prin pudra de cacao si depozitati in frigider.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii