autor:

Zotu

» » Prajituri

TRUFE DE CIOCOLATA

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2008

Ingrediente
125 g ciocolata, 2 linguri de apa, un galbenus, 100 g unt moale, ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Rupeti ciocolata si topiti la foc mic pana devine o pasta fina, se pune la racit. Se adauga galbenusul si untul inmuiat. Compozitia se da la frigider sa intareasca timp de 30 de minute. Apoi cu o lingurita se ia din compozitie si se modeleaza sfere, apoi se trec prin ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "TRUFE DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort cu trufe de ciocolata

Tort cu trufe de ciocolata

Foi: Galbenusurile se mixeaza cu 100 g zahar pana se albesc.Se adauga cacaua dizolvata in apa

50 voturi    20 comentarii
4h
Prajituri
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri

  • 1 comentariu

  • eu , 21 februarie 2009

    Fff dulce reteta asta, dar e si fff gustoasa si usor de facut.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 125 g ciocolata
  • 2 linguri de apa
  • un galbenus
  • 100 g unt moale
  • ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

eu

Fff dulce reteta asta, dar e si fff gustoasa si usor de facut.

Retete

din Prajituri

Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea

Separăm albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu praful de sare, după care adăugăm treptat zahărul până incorporam

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Ecleruri cu lamaie, ciocolata, cafea si dantela Ecleruri cu lamaie, ciocolata, cafea si dantela

Ultima modă când vorbim despre ecleruri vine cu accentul pe decor și detaliu, dar și la forma subțire, mai micuță și cu

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Dulciuri diverse
Placinta cu visine si aluat din comert