autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

TRUFE DIN CIOCOLATA

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
200 gr. ciocolata, 200gr. frisca, 1 lingura rom, cateva linguri de cacao, zahar dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Topiti incet ciocolata intr-un vas. Adaugati frisca si romul si bateti bine amestecul. Puneti-l la rece sa se intareasca. Asezati un strat de cacao intr-o farfurie adanca. Faceti din pasta racita, mici globuri, pe care le treceti prin cacao si le asezati pe fiecare intr-o caseta da hartie. Pastrati-le la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "TRUFE DIN CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu trufe din ciocolata

Prajitura cu trufe din ciocolata

Pentru blat se mixeaza albusurile separate cu un praf de sare, apoi se incorporeaza galbenusurile

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. ciocolata
  • 200gr. frisca
  • 1 lingura rom
  • cateva linguri de cacao
  • zahar dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Mini-tarte cu fructe si crema de vanilie