autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

TRUFE DIN CIOCOLATA

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
200 gr. ciocolata, 200gr. frisca, 1 lingura rom, cateva linguri de cacao, zahar dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Topiti incet ciocolata intr-un vas. Adaugati frisca si romul si bateti bine amestecul. Puneti-l la rece sa se intareasca. Asezati un strat de cacao intr-o farfurie adanca. Faceti din pasta racita, mici globuri, pe care le treceti prin cacao si le asezati pe fiecare intr-o caseta da hartie. Pastrati-le la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "TRUFE DIN CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu trufe din ciocolata

Prajitura cu trufe din ciocolata

Pentru blat se mixeaza albusurile separate cu un praf de sare, apoi se incorporeaza galbenusurile

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Crema catalana cu lapte batut

Crema catalana cu lapte batut

Intr-un castronse amesteca 1pahar cu lapte batut rece si amidon,se adauga galbenusurile si se amesteca

5 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. ciocolata
  • 200gr. frisca
  • 1 lingura rom
  • cateva linguri de cacao
  • zahar dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Clatite cu mousse de ciocolata, nuci si caramel