Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie.
In vasul robotului punem ingredientele , mai putin untul de cacao . Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca.
Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta .
Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze.
Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci .
Eu o parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lasat asa.
Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi .
Innainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii