Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie.
In vasul robotului punem ingredientele , mai putin untul de cacao . Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca.
Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta .
Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze.
Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci .
Eu o parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lasat asa.
Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi .
Innainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii