autor:

Maria Lupean

» » , , Dulciuri diverse, Prajituri, Torturi

Truffles senzationale

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 22 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 22 decembrie 2009

Ingrediente
-2 1/2pachete ciocolata amaruie, -1 pachet branza Philadelphia, -bombonele ptr decorat

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se topesc 8 bucati de ciocolata din totalul de 20.
Se freaca cu mixerul branza pina este ca o crema apoi se amesteca cu ciocolata topita. Se pune la frigider pina se intareste, apoi se ia cu lingura de inghetata si se formeaza bile. Se pun intro tava peste hartie cerata, dupa ce ai toate bilele se topeste restul de ciocolata si se dau bilele prin ciocolata sa fie acoperita in intregime si se pun inapoi pe foaia cerata si se decoreaza apoi se pun la frigider ptr cel putin o ora. Se servesc in hartiute mici de bomboane.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Truffles senzationale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Rafaela

Tort Rafaela

Se face blatul ca de pandispan: se separa albusul de galbenus, albusul se bate cu mixerul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tort festiv de ciocolatã si alune de pãdure

Tort festiv de ciocolatã si alune de pãdure

La multi ani si bine v-am regãsit! Acest tort a fost pe masa noastrã de Revelion, de aceea si

9 voturi    6 comentarii
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nu va zic , 22 ianuarie 2015

    o bunatate foarte bune

  • Fara foto

    Tiru Andrei , 22 ianuarie 2015

    arata bun si gustos

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    O bunatate !

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

      foarte bune cred ;voi pastra reteta ..sint grozave pentru musafiri

    • Fara foto

      Alina , 15 martie 2010

      Pare foarte buna reteta dar si sofisticata in acelasi timp, in special daca avem oaspeti importanti. Inainte sa o incerc as vrea sa stiu cate grame are pachetul de Philadelphia si cate grame de ciocolata sunt necesare pt ca nu gasesc aceiasi marca. Multumesc mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Foarte gustoase trebuie sa fie.am pastrat reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Arata superrr,sunt sigura ca sunt si foarte bune.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Delicioase. Arata super.

    • Fara foto

      Sylvia , 27 decembrie 2009

      wow ce minunatie !!! felicitari !

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Ptr franceza- poate ar trebui sa incerci reteta mea, dupa cum vezi in foto nu se topesc deloc. Ai alte intrebari iti raspund cu placere. Si sa stii ca au avut un succes nebun de Craciun......

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      sunt excelente ! Eu mai pun si stafide sau cereale in interior!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2009

      Pretentioase! - dar merita! - Felicitari!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2009

      au un aspect deosebit,felicitari!

    • Fara foto

      franceza (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      nu se topesc in timpul ''ciocolatizarii''?Am incercat deunazi o reteta de trufe,le-am dat forma de bila si pana sa le termin de facut,celelalte s-au facut din nou pasta...nu mai am curaj sa mai incerc altele...le-am facut cu Milka...

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      Multumesc Ramona, intr-adevar sunt foarte bune si cei mai important foarte usor de facut.

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2009

      Arata grozav, iar gustul cred ca e pe masura! Intotdeauna am preferat dulciurile facute in casa! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • -2 1/2pachete ciocolata amaruie
  • -1 pachet branza Philadelphia
  • -bombonele ptr decorat

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

nu va zic

o bunatate foarte bune

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu piscoturi iaurt si capsune