Se topesc 8 bucati de ciocolata din totalul de 20.
Se freaca cu mixerul branza pina este ca o crema apoi se amesteca cu ciocolata topita. Se pune la frigider pina se intareste, apoi se ia cu lingura de inghetata si se formeaza bile. Se pun intro tava peste hartie cerata, dupa ce ai toate bilele se topeste restul de ciocolata si se dau bilele prin ciocolata sa fie acoperita in intregime si se pun inapoi pe foaia cerata si se decoreaza apoi se pun la frigider ptr cel putin o ora. Se servesc in hartiute mici de bomboane.
Enjoy!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii