Se bat ouale bine cu sarea, apoi se pune zaharul si se amesteca bine pana se topeste. Se adauga uleiul si se amesteca pana se incorporeaza tot. Jumatate de faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste compozitia de ou, apoi se adauga laptele si aromele si la final restul de faina ramasa.
Se opresc 5 linguri din compozitie si se amesteca cu cacao pentru efect marmorat. Jumatate din compozitie se pune in tava si se da la cuptor 20 minute. Budinca se prepara dupa instructiuni. Dupa cele 20 de minute, scoatem tava din cuptor, punem budinca peste blat si adaugam si restul de compozitie, iar deasupra punem amestecul cu cacao amestecand usor cu furculita.
Se da la cuptor inca 20 de minute. Se raceste si apoi se portioneaza. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii