Turnatica

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Turnatica

Ingrediente

  • 2 oua,o cana de zahar,o cana de ulei,o cana de lapte,un praf de copt,2 cani si jumatate de faina(cat sa se toarne).
  • Umplutura:200 g branza sarata,2-3 linguri de zahar,un ou(cine vrea poate pune mai multa branza sau branza dulce si stafide).

Mod de preparare

Aluatul se face foarte repede se amestca totul pana iese un aluat moale care se toarna.Se toarna jumatate din compozitie in tava si se da la cuptor cat sa se intareasca 10-15 minute.Intre timp pregatiti umplutura de branza si o turnati peste compozitia din tava,apoi acoperiti cu jumatatea cealalta a compozitiei care a ramas si o dati la cuptor cam 20-25 de minute.Dupa ce o scoateti o taiati si o pudrati cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise