Reteta postata pe: 16 decembrie 2011
Ingrediente
2 oua,o cana de zahar,o cana de ulei,o cana de lapte, praf de copt,2 cani si jumatate de faina(cat sa se toarne)., Umplutura:200 g branza sarata,2-3 linguri de zahar,un ou(cine vrea poate pune mai multa branza sau branza dulce si stafide).
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Aluatul se face foarte repede se amestca totul pana iese un aluat moale care se toarna.Se toarna jumatate din compozitie in tava si se da la cuptor cat sa se intareasca 10-15 minute.Intre timp pregatiti umplutura de branza si o turnati peste compozitia din tava,apoi acoperiti cu jumatatea cealalta a compozitiei care a ramas si o dati la cuptor cam 20-25 de minute.Dupa ce o scoateti o taiati si o pudrati cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnatica" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Pasul 1:
Taiem prunele in jumatati si le scoatem samburele.
Pregatim un bol incapator in care
Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate