Pentru crema de branza punem intr-un castron branza cu zaharul si zaharul vanilat si le blendarim pana facem o pasta fina apoi adaugam frisca lichida si o batem cu mixerul impreuna cu branza.
Gelatina se dizolva in 50 ml apa calduta si se pune peste crema.
Rezulta o crema super de fina si pufoasa.
Fructele kaky se curata de coaja si se taie in cubulete.Pe o farfurie punem biscuiti ornam cu crema+kaky, iar biscuiti iar crema+kaky, iar biscuiti si deasupra ornam cu bombonele de ciocolata.
O reteta simpla, fara coacere.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii