1. Fiecarei felii de cozonac i se da o forma rotunda cu diametrul de 5 cm. Se ung feliile obtinute cu unt, se presara cu zahar si se prajesc.
2. Smochinelor verzi li se taie capetele si apoi se taie in felii de 1/2 cm. grosime.
3. Se bate spuma frisca cu 1 lingura de miere.
4. Se pune cate o felie de smochina peste feliile de cozonac, apoi frisca, urmeaza zmeura, din nou felie de smochina, frisca, iar deasupra se pune capatul smochinei taiat, asemenea unei palarii. Se sropesc cu restul de miere si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii