1. Fiecarei felii de cozonac i se da o forma rotunda cu diametrul de 5 cm. Se ung feliile obtinute cu unt, se presara cu zahar si se prajesc.
2. Smochinelor verzi li se taie capetele si apoi se taie in felii de 1/2 cm. grosime.
3. Se bate spuma frisca cu 1 lingura de miere.
4. Se pune cate o felie de smochina peste feliile de cozonac, apoi frisca, urmeaza zmeura, din nou felie de smochina, frisca, iar deasupra se pune capatul smochinei taiat, asemenea unei palarii. Se sropesc cu restul de miere si se servesc imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii