autor:

Fara foto

» » Prajituri

Turta batraneasca

Autor: pop ionela (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pop ionela (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 august 2007

Ingrediente
-3oua,16 linguri de zahar,3 linguri de untura,16 linguri de lapte sau iaurt,praf de copt,bicarbonat stins in otet,o vanilie,coaja de la o lamaie, alegere ,16 linguri de faina alba,cacao,zahar tos sau nuca macinata amestecata cu zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate in afara de zaharul tos si nuca care se pune pe deasupra cand se pune aluatul in tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta batraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prăjitură cu vişine

Prăjitură cu vişine

Vişinele se spală şi li se scot sâmburii,după care se lasă la scurs. Facem un pandişpan

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta bostan / mere

Placinta bostan / mere

Se pun intr-un castron ou, uleiul, vf sare, zaharul vanilat, iar laptele se incalzeste un pic si

15 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • -3oua,16 linguri de zahar,3 linguri de untura,16 linguri de lapte sau iaurt,praf de copt,bicarbonat stins in otet,o vanilie,coaja de la o lamaie, alegere ,16 linguri de faina alba,cacao,zahar tos sau nuca macinata amestecata cu zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Briose cu sirop de menta