Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine).
Se curata ceapa, se taie in lamele fine.
Se spala pieptul de pui(poate fi si de curca) se taie in feliute subtiri ca si cum am taia ceapa julien.
Se incinge uleiul intr o tigaie.
Se pune ceapa la prajit, ardeiul si mararul taiat fin la foc iute timp de 5 min .
Se adauga pieptul de pui se tine pe foc mediu 10 min, mestecand din timp in timp.
Se trage de pe foc se lasa sa se raceasca si se adauga ouale si smantana,sarea,piperul dupa gust
intr o tava rotunda sau patrata ,unsa cu unt .
Se pune o parte din aluat.
se rastoarna legumele c carnea si se acopera u cealalta jumatate de aluat.
Se face o gaura in mijlocul turtei ca sa aiba loc aerul de iesit si se da la cuptor 25 min termostat 6(200 °) sau foc mediu .
Se poate servi rece sau cald cu salata verde alaturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii