Turta cu pui si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Turta cu pui si legume

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 ardei gras
  • 500g ceapa
  • 5 linguri ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper ,marar
  • un pachet de aluat frantuzesc sau foi de placinte

Mod de preparare

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine).

Se curata ceapa, se taie in lamele fine.

Se spala pieptul de pui(poate fi si de curca) se taie in feliute subtiri ca si cum am taia ceapa julien.

Se incinge uleiul intr o tigaie.

Se pune ceapa la prajit, ardeiul si mararul taiat fin la foc iute timp de 5 min .

Se adauga pieptul de pui se tine pe foc mediu 10 min, mestecand din timp in timp.

Se trage de pe foc se lasa sa se raceasca si se adauga ouale si smantana,sarea,piperul dupa gust

intr o tava rotunda sau patrata ,unsa cu unt .

Se pune o parte din aluat.

se rastoarna legumele c carnea si se acopera u cealalta jumatate de aluat.

Se face o gaura in mijlocul turtei ca sa aiba loc aerul de iesit si se da la cuptor 25 min termostat 6(200 °) sau foc mediu .

Se poate servi rece sau cald cu salata verde alaturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise