Se freaca 300g zahar cu 3 galbenusuri, 3 linguri de ulei si o cana de lapte caldut in care s-a dizolvat 2 linguri de amoniac.
Se adauga un sirop de caramel facut din 300g zahar stins cu 250 ml apa, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita de cuisoare si 1kg de faina.
Coca obtinuta se tine la frigider 12 ore dupa acre se mai adauga inca o jumate de kg de faina.
Se framanta si se coc in diferite forme.
Se bat albusurile cu 300g zahar pref.Dupa ce se racesc, se trec prin albus.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii