Se freaca 300g zahar cu 3 galbenusuri, 3 linguri de ulei si o cana de lapte caldut in care s-a dizolvat 2 linguri de amoniac.
Se adauga un sirop de caramel facut din 300g zahar stins cu 250 ml apa, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita de cuisoare si 1kg de faina.
Coca obtinuta se tine la frigider 12 ore dupa acre se mai adauga inca o jumate de kg de faina.
Se framanta si se coc in diferite forme.
Se bat albusurile cu 300g zahar pref.Dupa ce se racesc, se trec prin albus.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii