Se freaca 300g zahar cu 3 galbenusuri, 3 linguri de ulei si o cana de lapte caldut in care s-a dizolvat 2 linguri de amoniac.
Se adauga un sirop de caramel facut din 300g zahar stins cu 250 ml apa, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita de cuisoare si 1kg de faina.
Coca obtinuta se tine la frigider 12 ore dupa acre se mai adauga inca o jumate de kg de faina.
Se framanta si se coc in diferite forme.
Se bat albusurile cu 300g zahar pref.Dupa ce se racesc, se trec prin albus.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii