2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul stins,faina,scortisoara,se face un aluat potrivit de tare,din care se fac bilute sau diferite forme.Se dau la cuptor la foc potrivit pana isi schimba culoarea si isi maresc volumul.
Se bat cele 2 albusuri ramase cu 100g zahar si o lingura zeama de lamaie,se tavalesc turtitele si se pun la uscat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii