250g zahar se arde si se stinge cu 1/2 l apa.
Se mai adauga 250 g zahar si se fierbe pana la topire apoi se lasa sa se raceasca.
3 galbenusuri se bat cu telul. Se adauga 5 linguri de ulei si 3 linguri de amoniac stins cu otet.
Se pune si siropul in compozitie, apoi se adauga faina cat cuprinde.
Din aluat se taie cu un cutit turte in diferite forme care se coc la foc potrivit.
Pentru crema se bat albusurile cu 250g zahar.
Cand sunt gata se scot din cuptor si se adauga crema peste ele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii