Reteta de turte cu branza si marar. Turte cu branza si marar reteta rapida la tigaie.
Reteta de turte cu branza si marar este una dintre preferatele noastre. Se face usor, simplu si rezultatul este grozav.
Umplutura de branza o obtii amestecand toate ingredientele.
Pregateste aluatul punand faina, drojdia, sarea, zaharul, untul si oul intr-un bol.
Adauga, treptat, laptele caldut, omogenizand, pana ce obtii un aluat elastic si ferm. Daca e cazul mai adauga fie putin lapte, fie faina (depinde de puterea de absorbtie a fainii).
Adauga putin cate putin uleiul si framanta timp de 8-10 minute.
Acopera aluatul cu un servet curat si lasa-l la loc cald pana-si dubleaza volumul.
Imparte aluatul in zece bile egale.
Presara faina pe blatul de lucru si intinde o bila de aluat cu sucitorul.
Pune o lingura de umplutura de branza.
Aduna aluatul deasupra umpluturii formand o boceluta, strange bine capetele, apoi intinde cu sucitorul usor, sa aplatizezi bila (fara a iesi umplutura prin toate partile).
Incinge bine o tigaie de teflon si coace turta pe ambele parti pana ce e rumenita frumos.
Procedeaza la fel cu toate bilele de aluat. Serveste aceste turte cu branza si marar calde. Pofta buna!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii