Reteta de turte cu branza si marar. Turte cu branza si marar reteta rapida la tigaie.
Reteta de turte cu branza si marar este una dintre preferatele noastre. Se face usor, simplu si rezultatul este grozav.
Umplutura de branza o obtii amestecand toate ingredientele.
Pregateste aluatul punand faina, drojdia, sarea, zaharul, untul si oul intr-un bol.
Adauga, treptat, laptele caldut, omogenizand, pana ce obtii un aluat elastic si ferm. Daca e cazul mai adauga fie putin lapte, fie faina (depinde de puterea de absorbtie a fainii).
Adauga putin cate putin uleiul si framanta timp de 8-10 minute.
Acopera aluatul cu un servet curat si lasa-l la loc cald pana-si dubleaza volumul.
Imparte aluatul in zece bile egale.
Presara faina pe blatul de lucru si intinde o bila de aluat cu sucitorul.
Pune o lingura de umplutura de branza.
Aduna aluatul deasupra umpluturii formand o boceluta, strange bine capetele, apoi intinde cu sucitorul usor, sa aplatizezi bila (fara a iesi umplutura prin toate partile).
Incinge bine o tigaie de teflon si coace turta pe ambele parti pana ce e rumenita frumos.
Procedeaza la fel cu toate bilele de aluat. Serveste aceste turte cu branza si marar calde. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii