Cartofii se curata si se fierb apoi se sfarma cu furculita.
morcovul se curata si se pune la fiert apoi se sfarma.
Intr-un bol punem cartofii,branza,ouale,sare,piper,morcovul,faina,pesmet,patrunjel si amestecam.
Se formeaza bilute care se turtesc un pic in palma,apoi se prajesc in ulei incins cateva min pe o parte si alta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii