Se toaca marunt surimi(betisoare cu gust de fructe de mare din doua culori:rosu si alb).Se stropesc cu zeama de lamaie.Oul fiert se toaca si el marunt si se amesteca cu surimi.Maioneza ,sarea,piperul si ceapa tocata marunt o adaugam peste compozitia de ou si surimi si amestecam totul bine ,pana devine o pasta .Cu aceasta pasta umplem vol-au-vent-urile sau felii de paine crocanta.Pe deasupra acestor felii se adauga o feliuta de somon afumat si frunze de patrunjel verde.Se servesc ca aperitive!Aceasta reteta se foloseste in barurile din nordul Spaniei ,mai ales in regiunea Vizcaya.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii