Se aseaza foile de placinta intr-o tava-una peste alta-ungandu-se fiecare cu unt topit.Se coc in cuptorul incins cca. 4 minute pana devin aurii. Se rup foile de placinta in bucatele mici si se aseaza intr-un platou adanc termorezistent. Se presara stafidele si migdalele peste foile de placinta. Separat se incalzeste laptele,vanilia si zaharul pana la punctul de fierbere. Se ia de pe foc si se adauga crema,apoi se varsa peste foile de placinta. Se mai coace 15-20 de minute pana capata culoare aramie.Se serveste fierbinte.(se poate opri putin frisca pentru pus deasupra)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii