Se aseaza foile de placinta intr-o tava-una peste alta-ungandu-se fiecare cu unt topit.Se coc in cuptorul incins cca. 4 minute pana devin aurii. Se rup foile de placinta in bucatele mici si se aseaza intr-un platou adanc termorezistent. Se presara stafidele si migdalele peste foile de placinta. Separat se incalzeste laptele,vanilia si zaharul pana la punctul de fierbere. Se ia de pe foc si se adauga crema,apoi se varsa peste foile de placinta. Se mai coace 15-20 de minute pana capata culoare aramie.Se serveste fierbinte.(se poate opri putin frisca pentru pus deasupra)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii