autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Umplutura cu cas de oaie

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg cas de oaie, -3-4 galbenusuri, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat casul,se amesteca cu galbenusurile si cu un praf de sare.Se asaza pasta peste foaia de aluat si se introduce in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura cu cas de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose bio

Briose bio

Curmalele, stafidele si merisoarele spalate, se pun de cu seara, fiecare in cate un bol, acoperite

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prăjitură sănătoasă cu fructe şi brânză de vaci

Prăjitură sănătoasă cu fructe şi brânză de vaci

Se amestecă ouăle, laptele, îndulcitorul cu telul. Se adaugă treptat margarina topita, dar nu

9 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 kg cas de oaie
  • -3-4 galbenusuri
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Batoane cu fulgi de orez