Ciupercile se spala bine, se toaca si se inabusa in unt cu ceapa tocata. Intr-o tigaie se pune faina, se amesteca cu laptele pus cate putin sa nu faca cocoloase si se asaza pe foc mic, amestecand pana devine un sos legat. Se adauga in sos smantana si ciupercile calite, se amesteca si se foloseste la umpluturi (la pateuri, de ex.).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii