autor:

Fara foto

» » Aperitive

Umplutura de ciuperci

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1/2 kg ciuperci, -2 linguri smantana, -1 lingura faina, -50 g unt, -1 pahar lapte, -ceapa, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine, se toaca si se inabusa in unt cu ceapa tocata. Intr-o tigaie se pune faina, se amesteca cu laptele pus cate putin sa nu faca cocoloase si se asaza pe foc mic, amestecand pana devine un sos legat. Se adauga in sos smantana si ciupercile calite, se amesteca si se foloseste la umpluturi (la pateuri, de ex.).
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi noi

Cartofi noi

Se curata cartofii,mararul,se spala.Cartofii se preseaza intr-un prosop,se frig in uleiul de palmier,se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Mic dejun traditional - Manakish - zaatar