autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Umplutura din branza de vaci

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg branza de vaci, -300 g zahar, -5-6 oua, -60 g unt, -sare, -2 plicuri zahar vanilat, -stafide, -coaja de lamaie rasa, -3-4 linguri smantana, -4 linguri cu pesmet fin

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

SE freaca bine branza de vaci cu dosul lingurii de lemn sau se trece prin sita.Se amesteca cu untul,zaharul,smantana,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sare,apoi se adauga galbenusurile pe rand,stafide bine spalate si muiate,pesmetul si albusurile batute spuma tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu untura si iaurt

Cornulete cu untura si iaurt

Aluatul: Intr-un vas punem untura, oul, zaharul, praful de sare si le mixam pana obtinem o crema. Incorporam

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec

Chec

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun intr-un castron uscat, fara urme de grasime.

13 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • -1 kg branza de vaci
  • -300 g zahar
  • -5-6 oua
  • -60 g unt
  • -sare
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -stafide
  • -coaja de lamaie rasa
  • -3-4 linguri smantana
  • -4 linguri cu pesmet fin

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Tarta crumble cu visine si mac