Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Ingrediente
-1 kg branza de vaci, -300 g zahar, -5-6 oua, -60 g unt, -sare, -2 plicuri zahar vanilat, -stafide, -coaja de lamaie rasa, -3-4 linguri smantana, -4 linguri cu pesmet fin
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
SE freaca bine branza de vaci cu dosul lingurii de lemn sau se trece prin sita.Se amesteca cu untul,zaharul,smantana,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sare,apoi se adauga galbenusurile pe rand,stafide bine spalate si muiate,pesmetul si albusurile batute spuma tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura din branza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate