autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Umplutura din branza de vaci

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg branza de vaci, -300 g zahar, -5-6 oua, -60 g unt, -sare, -2 plicuri zahar vanilat, -stafide, -coaja de lamaie rasa, -3-4 linguri smantana, -4 linguri cu pesmet fin

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

SE freaca bine branza de vaci cu dosul lingurii de lemn sau se trece prin sita.Se amesteca cu untul,zaharul,smantana,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sare,apoi se adauga galbenusurile pe rand,stafide bine spalate si muiate,pesmetul si albusurile batute spuma tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bomboane Brigadeiro

Bomboane Brigadeiro

Bomboanele Brigadeiro sunt niște bomboane ciocolatoase, cu o consistență ușor lipicioasă, foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca si ciocolata

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Măruntim ciocolata şi o topim, la foc mic, cu 50 g de unt, amestecând bine. Luam de pe foc,

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • -1 kg branza de vaci
  • -300 g zahar
  • -5-6 oua
  • -60 g unt
  • -sare
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -stafide
  • -coaja de lamaie rasa
  • -3-4 linguri smantana
  • -4 linguri cu pesmet fin

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarta cu mere