autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Umplutura din branza de vaci

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-1 kg branza de vaci, -300 g zahar, -5-6 oua, -60 g unt, -sare, -2 plicuri zahar vanilat, -stafide, -coaja de lamaie rasa, -3-4 linguri smantana, -4 linguri cu pesmet fin

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

SE freaca bine branza de vaci cu dosul lingurii de lemn sau se trece prin sita.Se amesteca cu untul,zaharul,smantana,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sare,apoi se adauga galbenusurile pe rand,stafide bine spalate si muiate,pesmetul si albusurile batute spuma tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Umplutura din branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Macaroane cu nuca

Macaroane cu nuca

Albusele se bat bine cu mixerul la viteza cea mai mare,pina incepe sa se formeze bezea atunci se

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Budinca de gris

Budinca de gris

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pana cand obtinem o spuma aerata dupa care adaugam

100 voturi    36 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • -1 kg branza de vaci
  • -300 g zahar
  • -5-6 oua
  • -60 g unt
  • -sare
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -stafide
  • -coaja de lamaie rasa
  • -3-4 linguri smantana
  • -4 linguri cu pesmet fin

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gogosi vanilate si pufoase ca la mama acasa