autor:

Fara foto

» » Aperitive

unt cu branza de vaci si ceapa

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
300g branza de vaci,1 ceapa, de unt, marar verde, 6-8 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca branza de vaci cu untul, si ceapa tocata marunt si foarte fin. Se pot umple rosii sau se aranjeaza pe farfurii
Daca ti-a placut reteta noastra "unt cu branza de vaci si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri cu branza sarata si smantana

Rulouri cu branza sarata si smantana

Foile de placinta se lasa la dezghetat.Intre timp se faramiteaza branza cu ajutorul unei furculite(eu

4 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Triunghiuri cu cascaval

Triunghiuri cu cascaval

Intr-un castron punem sarea, margarina,1 lingurita praf de copt stins cu 150 ml lapte, cascavalul

5 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300g branza de vaci,1 ceapa, de unt
  • marar verde
  • 6-8 rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Telemea de vaca