autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Unt de lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 oua amestecate, , 1 cana de zahar, , 1 lingura de coaja rasa de lamaie, , 1/2 cana suc de lamaie, , 60 g unt taiat bucatele.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas rezistent la foc (Jena), care se aseaza peste aburii unui alt vas in care fierbe apa. Se amesteca intruna, pana ce compozitia devine groasa si ramane pe dosul unei linguri de metal. - Se toarna in pahare curate si se lasa sa se raceasca. Se tine la frigider, pana cand se serveste la masa, eventual cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Unt de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen

Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen

Spalam medalionele de curcan, le stergem cu un prosop de hartie. Asezam carnea de curcan intr-o tava

3 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 oua amestecate
  • 1 cana de zahar
  • 1 lingura de coaja rasa de lamaie
  • 1/2 cana suc de lamaie
  • 60 g unt taiat bucatele.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
PLACINTA CU MERE