Se freaca untul cu o lingura de lemn, intrun vas, adaugam urda bine maruntita, smantana, sare dupa gust. Amestecam bine pana devine cremoasa, adaugam mararul, asezam pe o farfurie, ii dam o forma, dupa imaginatie. Se pastreaza 2-3 ore la rece dupa care se poate servi. Este un aperitiv gustos, cine vrea poate consuma cu ceapa verde.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii