Se freaca untul cu o lingura de lemn, intrun vas, adaugam urda bine maruntita, smantana, sare dupa gust. Amestecam bine pana devine cremoasa, adaugam mararul, asezam pe o farfurie, ii dam o forma, dupa imaginatie. Se pastreaza 2-3 ore la rece dupa care se poate servi. Este un aperitiv gustos, cine vrea poate consuma cu ceapa verde.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii