Se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smintina, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pina devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita.
Se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii