Se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smintina, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pina devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita.
Se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii