autor:

Anonim

» » Aperitive

Urzici cu orez la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
urzici, orez, unt, ulei, sare, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Orezul se caleste impreuna cu ceapa in 120 ml de ulei, cca 1 min. Totul se stinge cu 1/2 l zeama de la urzici completata cu apa si se fierbe acoperit timp de 20 min, pana ce scade apa si bobul se inmoaie. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza telemea rasa si marar. Urzicile se toaca marunt si se amestca impreuna cu untul. Intr-o cratita unsa cu unt se asaza jumatate din cantitatea de orez. Operatia se repeta. Se introduce la cuptor, ca sa se infierbinte preparatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Hummus

Hummus

Toate se amesteca in procesorul de mancare.

59 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive
Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Pregatesti astfel: speli conopida, o desfaci buchetele si le fierbi cam 10 minute in apa cu sare.

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Antipasti cu brinza bulgareasca