autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Urzici cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
urzici, orez, unt, ulei, sare, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Orezul se caleste impreuna cu ceapa in 120 ml de ulei, cca 1 min. Totul se stinge cu 1/2 l zeama de la urzici completata cu apa si se fierbe acoperit timp de 20 min, pana ce scade apa si bobul se inmoaie. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza telemea rasa si marar. Urzicile se toaca marunt si se amestca impreuna cu untul. Intr-o cratita unsa cu unt se asaza jumatate din cantitatea de orez. Operatia se repeta. Se introduce la cuptor, ca sa se infierbinte preparatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciorba de urzici cu orez

Ciorba de urzici cu orez

Curatam urzicile de eventualele mizerii, apoi le spalam bine sub jetul de apa si le punem la scurs. Curatam

11 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Urzici cu orez si usturoi

Urzici cu orez si usturoi

Urzicile se spala foarte bine in 6-7 ape poate chiar mai mult. Intr-o oala cu apa clocotita si putina

13 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii