Se scurge bine de ulei pestele.Se pune intr-un recipient si se piseaza mai intai cu furculita.Se adauga sare si piper dupa gust,maioneza si zeama de lamaie.Se amesteca bine cu mixerul sau alt instrument pt a forma o pasta consistenta .Se pune aceasta pasta de ton in spritz si se umple val-au-vent-urile.Se orneaza dupa plac si se servesc ! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii