autor:

Fara foto

» » Aperitive

Variatii condimentate din branza

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Ingrediente
pt 4 portii, partea alba a 3 cepe verzi, 2 catei de usturoi, 1 ardei rosu, cate 1 legatura de arpagic, patrunjel si busuioc, 1 kg branza slaba de vaci, 2 linguri suc de lamaie, 150 ml smantana, sare, piper alb macinat, 1/2 lingurita de boia

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1-se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie in cubulete.Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul , se spala si se taie in cubulete.Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.
2-Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana.Se piseaza usturoiul, se adauga ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.
3- Se condimenteaza din belsug cu sare, piper si boia.Se serveste cu grisine, sticksuri sau chipsuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Variatii condimentate din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Aperitive Cherry

Aperitive Cherry

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru

4 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Saratele

Saratele

Se amesteca toate ingredientele pana faceti un aluat din care din care incepeti sa faceti bile.(puteti

4 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • partea alba a 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • cate 1 legatura de arpagic
  • patrunjel si busuioc
  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper alb macinat
  • 1/2 lingurita de boia

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si cascaval