1-se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie in cubulete.Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul , se spala si se taie in cubulete.Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.
2-Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana.Se piseaza usturoiul, se adauga ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.
3- Se condimenteaza din belsug cu sare, piper si boia.Se serveste cu grisine, sticksuri sau chipsuri.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii