Variatii condimentate din branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • partea alba a 3 cepe verzi, 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • cate 1 legatura de arpagic, patrunjel si busuioc
  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 150 ml smantana
  • sare, piper alb macinat
  • 1/2 lingurita de boia

Mod de preparare

1-se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie in cubulete.Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul , se spala si se taie in cubulete.Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.

2-Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana.Se piseaza usturoiul, se adauga ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.

3- Se condimenteaza din belsug cu sare, piper si boia.Se serveste cu grisine, sticksuri sau chipsuri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise