autor:

» » Aperitive

Variatii condimentate din branza

Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: otilia21 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2010

Ingrediente
pt 4 portii, partea alba a 3 cepe verzi, 2 catei de usturoi, 1 ardei rosu, cate 1 legatura de arpagic, patrunjel si busuioc, 1 kg branza slaba de vaci, 2 linguri suc de lamaie, 150 ml smantana, sare, piper alb macinat, 1/2 lingurita de boia

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1-se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie in cubulete.Se taie ardeiul in doua, se indeparteaza cotorul , se spala si se taie in cubulete.Se spala verdeturile, se scurg si se toaca marunt.
2-Branza se paseaza printr-o paleta de strivit cartofii si se amesteca bine cu sucul de lamaie si smantana.Se piseaza usturoiul, se adauga ceapa, ardeiul si verdeturile si se amesteca bine.
3- Se condimenteaza din belsug cu sare, piper si boia.Se serveste cu grisine, sticksuri sau chipsuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Variatii condimentate din branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • partea alba a 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • cate 1 legatura de arpagic
  • patrunjel si busuioc
  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper alb macinat
  • 1/2 lingurita de boia

Raporteaza reteta

Retete
de otilia21
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu pui si sos Pesto

Pizza cu pui si sos Pesto

Preincalziti cuptorul la 230 de grade Celsius. Imprastiati sosul Pesto pe suprafata blatului

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete de cartofi cu brinza si somon