autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza alba asezata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
varza alba, smantana, piper, margarina, sare, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas in care s-au topit 100 g de margarina se asaza in straturi feliile de varza, adaugand sare si piper. Peste varza se toarna supa de oase si se fierbe totul cca 30 min. La sfarsitul fierberii se adauga smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza alba asezata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Clatite sarate cu dovlecel si porumb

Clatite sarate cu dovlecel si porumb

Intr-un bol se bat ouale impreuna cu uleiul de masline, piperul, sarea, busuiocul si oregano. Dupa

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Dovlecei cu cas gratinati

Dovlecei cu cas gratinati

Spalam, dovleceii si ii taiem cuburi potrivite. Ii punem intr-o sita, ii presaram cu sare si ii

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • varza alba
  • smantana
  • piper
  • margarina
  • sare
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata de sfecla rosie -aperitiv