Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare , se adauga vinetele si usturoiul apoi se prajesc 8-10 min. Se scot din ulei si se scurg bine. Se asaza apoi pe feliile de paine , se adauga deasupra Mozarella. Deasupra se asaza feliile de rosii, se asezoneaza si se frig pe gratar 5-7 min pana se topeste branza.
Se picura deasupra ulei , se orneaza cu patrunjel .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii