autor:

Anonim

» » Aperitive

varza Bruschetta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
felii de paine, usturoi, ulei de masline, vinete, branza Mozzarella, rosii, patrunjel, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare , se adauga vinetele si usturoiul apoi se prajesc 8-10 min. Se scot din ulei si se scurg bine. Se asaza apoi pe feliile de paine , se adauga deasupra Mozarella. Deasupra se asaza feliile de rosii, se asezoneaza si se frig pe gratar 5-7 min pana se topeste branza.
Se picura deasupra ulei , se orneaza cu patrunjel .
Daca ti-a placut reteta noastra "varza Bruschetta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne

Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu \'\'gura\'\'in

11 voturi    6 comentarii
55 min
Aperitive
Dovleac cu rozmarin

Dovleac cu rozmarin

Spalam dovleacul, il taiem in 2 si-i scoatem samburii cu o lingura, apoi il taiem in felii. Infingem

5 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)