Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei de masline. Intre timp taiem varza subtire ca pentru salata. Punem peste ceapa si amestecand din cand in cand calim varza pana se inmoaie. Condimentam cu sare si piper dupa gust, punem o jumatate de lingurita de chimen macinat, iar cand este aproape gata adaugam o lingurita de zahar cu care lasam sa se caramelizeze frumos. La sfarsit punem boiaua si o lingurita de otet pentru a fi putin mai acrisoara.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii