Varza chinezeasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet (425 g) tofu foarte tare
  • 3 linguri sos de soia cu continut redus de
  • sodiu
  • 4 lingurite zahar brun Închis
  • 1/2 lingurita amidon de porumb
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 4 cepe verzi, taiate fin
  • 2 linguri ghimbir proaspat tocat
  • 3 catei de usturoi, tocati
  • 225 9 ciuperci shiitake proaspete, fara cozi,
  • paIariile taiate În sferturi
  • 225 9 ciuperci champignon, taiate pe doua
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 capatâna mare de varza chinezeasca,
  • taiata transversal În fâsii de 2,5 cm

Mod de preparare

Se taie bucata de tofu În doua pe orizontala, apoi

se taie fiecare bucata În 12 patrate sau triunghiuri;

se Iasa deoparte. Într-un castronel, se amesteca

sosul de soia, zaharul brun, amidonul de porumb si

1/2 cana de apa; se Iasa deoparte.

Într-o tigaie mare de teflon, se incalzesc 2 lingurite

de ulei la foc potrivit. Se.adauga ceapa, ghlmblrul si

usturoiul si se calesc 1 minut sau pâna sunt fragede.

Se adauga ciupercile shiitake si champignon. Apoi

1/2 cana cu apa si sarea; se acopera si se fierb,

amestecând din când in când, 5 minute sau pâna

sunt fragede ciupercile. Se scot Într-un castron.

În tigaie se adauga restul de 2 lingurite de ulei si

varza chinezeasca; se calesc, amestecând des,

5 minute sau pâna când varza este frageda.

Se pune amestecul de ciuperci cu ceapa inapoi in

tigaie si se adauga tofu. Compozitia de sos de soia

se amesteca din nou si se adauga in tigaie. Se

prajesc 2 minute sau pâna când tofu s-a incalzit si

legumele sunt imbibate cu sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise