autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carnati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
varza, cartofi, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ulei, faina, carnati de porc, piper, boia de ardei dulce, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Varza si cartofii se fierb in apa cu sare. Carnatii se prajesc in 50 ml de ulei. Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, pasta de tomate, piper si 500 ml de apa fiarta de la varza. Sosul format se fierbe 10 min si se amesteca cu varza, usturoiul, cartofii, carnatii, sarea si mararul, continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Varza cu carnati si afumatura

Varza cu carnati si afumatura

Astfel luati varza, spalati-o in cateva ape pentru a mai elimina din sare, taiati-o si tocati-o marunt.

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga. Usturoiul tocat,

16 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 1 comentariu

  • Michael , 21 iulie 2009

    Carnatii nu sunt legume!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • varza
  • cartofi
  • pasta de tomate
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • carnati de porc
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Michael

Carnatii nu sunt legume!!!

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine