autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carnati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
varza, cartofi, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ulei, faina, carnati de porc, piper, boia de ardei dulce, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Varza si cartofii se fierb in apa cu sare. Carnatii se prajesc in 50 ml de ulei. Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, pasta de tomate, piper si 500 ml de apa fiarta de la varza. Sosul format se fierbe 10 min si se amesteca cu varza, usturoiul, cartofii, carnatii, sarea si mararul, continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Varza cu carnati si afumatura

Varza cu carnati si afumatura

Astfel luati varza, spalati-o in cateva ape pentru a mai elimina din sare, taiati-o si tocati-o marunt.

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata

Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga. Usturoiul tocat,

16 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • varza
  • cartofi
  • pasta de tomate
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • carnati de porc
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Biftec tartar