autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, untura, sare, boia de ardei, piper, cimbru, rosii, pasta de tomate, varza murata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne si ceapa se inabusa in untura si 50 ml de apa, apoi carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, apa sau zeama de varza (1l), boia de ardei, piper, cimbru si se continua fierberea la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte de sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Varza cu carne de pui, la cuptor

Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar,

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce calita cu carne de porc

Varza dulce calita cu carne de porc

Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca subtire la taiteii. Daca nu

60 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • untura
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
  • cimbru
  • rosii
  • pasta de tomate
  • varza murata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv