autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, untura, sare, boia de ardei, piper, cimbru, rosii, pasta de tomate, varza murata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne si ceapa se inabusa in untura si 50 ml de apa, apoi carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, apa sau zeama de varza (1l), boia de ardei, piper, cimbru si se continua fierberea la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte de sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mancare de varza alba cu carne de porc

Mancare de varza alba cu carne de porc

Carnea se taie in bucati potrivite. Varza se taie fideluta si ceapa se taie marunt. Punem putin

8 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza acra cu carne

Sarmale in foi de varza acra cu carne

Carnea de porc si ceafa de porc se trec prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita, 2 minute,

12 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • untura
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
  • cimbru
  • rosii
  • pasta de tomate
  • varza murata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute de pui