autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carne de porc.

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, untura, sare, boia de ardei, piper, cimbru, rosii, pasta de tomate, varza murata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne si ceapa se inabusa in untura si 50 ml de apa, apoi carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, apa sau zeama de varza (1l), boia de ardei, piper, cimbru si se continua fierberea la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte de sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Varza dulce cu carne de porc la cuptor

Varza dulce cu carne de porc la cuptor

Se taie carnea bucati mai mari si se pune la prajit intr-un vas de tuci in ulei. Dupa ce a prins

55 voturi    11 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza (acra) calita cu carne de porc

Varza (acra) calita cu carne de porc

Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat.Am calit ceapa in putin ulei si carnea

9 voturi    4 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • untura
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
  • cimbru
  • rosii
  • pasta de tomate
  • varza murata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Fornetti cu sunca, branza si susan