autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carne de porc.

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, untura, sare, boia de ardei, piper, cimbru, rosii, pasta de tomate, varza murata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatiile de carne si ceapa se inabusa in untura si 50 ml de apa, apoi carnea se scoate separat. Peste ceapa se adauga pasta de tomate, varza, apa sau zeama de varza (1l), boia de ardei, piper, cimbru si se continua fierberea la cuptor cca 1 ora. Cu 15 min inainte de sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe

17 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Sarmale din carne de porc si varza acra

Sarmale din carne de porc si varza acra

Carnea de porc se trece prin masina de tocat impreuna cu ceapa taiata marunt. Se amesteca cu orez,

23 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • untura
  • sare
  • boia de ardei
  • piper
  • cimbru
  • rosii
  • pasta de tomate
  • varza murata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Degetele din ficatel si slaninuta