autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu carne de porc (cehoslovaca)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, untura/ulei, varza alba, smantana, sare, vin alb, chimen,supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in 50 g de untura/ulei cu 50 ml de apa. Varza se inabusa in 100 g de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga 750 ml de supa de oase, chimen, smantana si faina dizolvata cu 500 ml de apa rece si se fierb impreuna cu carnea cca 40 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc (cehoslovaca)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume

Chiftele de porc cu legume

Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne.

5 voturi    2 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • untura/ulei
  • varza alba
  • smantana
  • sare
  • vin alb
  • chimen,supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui