autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu cartofi si carnati de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
varza, cartofi, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ulei, faina, carnati de porc, piper, boia de ardei dulce, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Varza si cartofii se fierb in apa cu sare. Carnatii se prajesc in 50 ml de ulei. Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, pasta de tomate, piper si 500 ml de apa fiarta de la varza. Sosul format se fierbe 10 min si se amesteca cu varza, usturoiul, cartofii, carnatii, sarea si mararul, continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu cartofi si carnati de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute originale