autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza cu cartofi si carnati de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
varza, cartofi, pasta de tomate, ceapa, usturoi, ulei, faina, carnati de porc, piper, boia de ardei dulce, marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Varza si cartofii se fierb in apa cu sare. Carnatii se prajesc in 50 ml de ulei. Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, pasta de tomate, piper si 500 ml de apa fiarta de la varza. Sosul format se fierbe 10 min si se amesteca cu varza, usturoiul, cartofii, carnatii, sarea si mararul, continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu cartofi si carnati de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • varza
  • cartofi
  • pasta de tomate
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • carnati de porc
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paté din ficat de curcan cu vin rosu