autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu ciolan de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, untura, ceapa,cimbru, varza, rosii, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa ,se adauga pasta de tomate , boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta sau zeama de varza ,piper, cimbru, sare si se continua fierberea 1 ora, apoi se adauga deasupra bucatile de rasol, se acopera cu varza si se introduce la cuptor 40 min .C u cca 15 min inainte de sfarsit se adauga rosile.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Am folosit un ciolan dezosat. Pentru a se patrunde mai bine inainte l-am bagat la cuptor intr-o folie. La sfarsit dupa ce am calit varza le-am mai introdus inca o jumatate de ora impreuna cu aceasta. A iesit super de ti se topea in gura! Merita incercat!

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rasol de porc
  • untura
  • ceapa,cimbru
  • varza
  • rosii
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fornetti cu sunca, branza si susan