autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu ciolan de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, untura, ceapa,, varza, rosii, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa ,se adauga pasta de tomate , boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta sau zeama de varza ,piper, cimbru, sare si se continua fierberea 1 ora, apoi se adauga deasupra bucatile de rasol, se acopera cu varza si se introduce la cuptor 40 min .C u cca 15 min inainte de sfarsit se adauga rosile.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui

Chiftelute de pui

Am tocat la robot usturoiul, ceapa verde, verdeata si apoi painea.Painea nu am mai inmuiat-o in apa

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
placinta cu branza si carne

placinta cu branza si carne

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Am folosit un ciolan dezosat. Pentru a se patrunde mai bine inainte l-am bagat la cuptor intr-o folie. La sfarsit dupa ce am calit varza le-am mai introdus inca o jumatate de ora impreuna cu aceasta. A iesit super de ti se topea in gura! Merita incercat!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rasol de porc
  • untura
  • ceapa,
  • varza
  • rosii
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pui cu bureti de padure