autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu ciolan de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, untura, ceapa,, varza, rosii, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa ,se adauga pasta de tomate , boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta sau zeama de varza ,piper, cimbru, sare si se continua fierberea 1 ora, apoi se adauga deasupra bucatile de rasol, se acopera cu varza si se introduce la cuptor 40 min .C u cca 15 min inainte de sfarsit se adauga rosile.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

91 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pateu de casa

Pateu de casa

Punem intr-o cratita la fiert ficateii cu ceapa taiata in patru si o cana, doua de apa. Cand ficateii

11 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Am folosit un ciolan dezosat. Pentru a se patrunde mai bine inainte l-am bagat la cuptor intr-o folie. La sfarsit dupa ce am calit varza le-am mai introdus inca o jumatate de ora impreuna cu aceasta. A iesit super de ti se topea in gura! Merita incercat!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rasol de porc
  • untura
  • ceapa,
  • varza
  • rosii
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pateuri rotunde